Návrat na úvodní stránku  

Informace o srazu Pardubice 2021

Ročník třináct a půl bude ve Slatiňanech!

Letošní pardubický sraz se v tradičním rozsahu konat nebude. Důvody jsou organizační i osobní, plnohodnotný 14. ročník odložíme na rok 2022.

Ovšem pro ty, kterým jde především o setkání s přáteli, nabízíme variantu náhradní:

 V neděli 26.9.2021 se můžeme sejít na menším setkání ve Slatiňanech, kde se v ten den koná u detašované pobočky našeho železničního muzea na slatiňanském nádraží akce "Setkání zahradních železnic". Při té příležitosti bude možné se nejen setkat a popovídat si, ale také se projet historickým motoráčkem do Chrudimi nebo do Chrasti u Chrudimi.

Událost i je na facebooku - https://fb.me/e/1GoxYwUNk

Čas příjezdu je možné volit individuálně. My tam budeme asi kolem osmé, program pro lidi začíná mezi 9 a 10. Konec akce u vodárny je v 17.00, to my už budeme asi dávno pryč, když to vyjde, mohli bychom cca ve dvě jet na nějaký výlet.

Stravování

Na letošním náhradním setkání nebude společný oběd. Doporučujeme využít individuálně například místní Motorest Bonet a také pro občerstvení vyhlášenou zmrzlinárnu u Potravin Málek na průtahu městem.

Info k programu

Bude možné se projet historickým motoráčkem. Ten pojede v 10:42 do Chrasti u Chrudimi a zpět (přijede 11:20), v 11:23 do Chrudimi a zpět (přijede 12:45) a ve 12:50 do Chrasti u Chrudimi a zpět (přijede 13:50).

U vodárny bude navíc v provozu parková železnička, na ní je také možno se povozit.

O naše auta se stará Autoservis Rezek
www.autoservis-rezek.cz


servis.moskvich.cz
servis.moskvich.cz

Moskvič 412 - kdo jednou zkusí, už nechce jinak!